Erasmus Festival - sve o mobilnosti na jednom mjestu!

Ako razmišljaš o odlasku na studij u inozemstvo, Erasmus+ razmjenu, Work&Travel ili jednostavno želiš upoznati internacionalne studente i s njima porazgovarati - ESN Zagreb i ESN Hrvatska imaju pravo rješenje za tebe!

Uz to što rade na stvaranju sadržaja za internacionalne studente već 10 godina, uz potporu Sveučilišta u Zagrebu, pomažu i lokalnim studentima koji žele iskusiti čari mobilnosti. Iz tog razloga organiziraju Erasmus Festival - trodnevni događaj na kojem imaš priliku saznati sve što te zanima o mobilnosti iz prve ruke od 16. do 18. svibnja

Već prvi dan, na Sajmu mobilnosti kojeg organizira ESN Hrvatska, na raznim štandovima možeš razgovarati s ljudima koji se svakodnevno bave organizacijom raznih vrsta mobilnosti u trajanjima od jednog tjedna pa sve do godine dana, a ako te zanimaju Erasmus prakse i kako pronaći tvrtku za sebe - imaju organizirano i predavanje sa svim potrebnim informacijama!

Želiš li iz prve ruke čuti kakav je studentski život u Estoniji ili kako odabrati strano sveučilište ako si dvopredmetni student, odgovore možeš potražiti na događaju Meet&Greet: Erasmus 101, gdje te, uz kavu i kekse, čeka čak 25 govornika.

Ako si više natjecateljski tip, ne brini - za tebe su pripremili internacionalni pub kviz gdje možeš pokazati svoje znanje o drugim kulturama, ali i naučiti nešto novo, dok te treći dan
čekaju na Jarunu uz odbojku, košarku i nogomet!

I za kraj, ukoliko želiš okusiti izlazak kao da si na Erasmusu, a da pritom ne moraš
napustiti Zagreb, zadnjeg dana Festivala hodaš Tkalčom, a kasnije u Ritmu Grada plešeš na najbolje glazbene hitove. 

Klikom na link saznaj više o samom događaju i načinima na koje se možeš prijaviti, a možeš im se javiti putem Facebooka i Instagrama i pitati nas što god te zanima u vezi razmjene i nadolazećeg Erasmus Festivala!