13. dan: CROID magazin i završnica

Projekcija završnog magazina i dodjela diploma bilo je zakazana za 17h, a u podrumu se od ranog jutra radilo - montirali su se zadnji kadrovi, titlalo se, peglao se zvuk… stvarno se može reći da je vrijeme curilo i napetosti nije nedostajalo, ali na kraju smo uspjeli! CroID: The News and Me magazin je vani.

Dodjelu diploma svojim kratkim govorima uveličali su: savjetnica Veleposlanstva SAD-a za odnose s javnošću Wylita Bell, dekan Fakulteta političkih znanosti Zoran Kurelić i naši voditelji radionice – dr. Bill Silcock, Tena Perišin, Petra Kovačević i Anja Picelj-Kosak.

Bilo je lijepo družiti se ova dva tjedna i postati mala CroID obitelj. Neću se ponavljati, ali stvarno je bilo i živciranja i suza i ljutnje i sreće i puno puno smijeha. Mislim da nam je svima drago što smo bili dio ove radionice i što smo, svatko na svoj način, doprinijeli da konačan magazin bude baš ovakav. Hvala Dejanu Oblaku na nevjerojatnim grafikama. Neću svakog posebno isticati jer će ovo postati jako patetično. Zato ću zašutjeti i pustiti da fotografije govore same za sebe.

Do sljedećeg čitanja pozdrav od CroID: The News and Me ekipe!