Završena virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu


Završio je službeni program ovogodišnje virtualne Smotre Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu i ove je godine organiziralo Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet. Smotra je održana pod motom Klikni s faksom!

Smotra je održana u hibridnom obliku, u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na
virtualnim štandovima fakulteta i akademija i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima. Program ovogodišnje Smotre realiziran je uz potporu Televizije Student koja je online prenosila predstavljanja fakulteta i akademija. Budući studenti program Smotre pratili su i
na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedln, YouTube, TikTok).

Proglašeni najuspješniji sudionici manifestacije

Tako je Fakultet političkih znanosti dobitnik priznanja za najveći doprinos u organizaciji Smotre. Dobitnici priznanja za kreativne virtualne štandove su Rudarsko-geološko-naftni fakultet, Prirodoslovno-matematički fakultet i Fakultet filozofije i religijskih znanosti. Priznanje za korisničku pristupačnost dobio je Fakultet kemijskoga inženjerstva i tehnologije. Dobitnici priznanja za najsadržajniji virtualni štand na ovogodišnjoj Smotri dobili su Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije i Filozofski fakultet. Najbolje videopredstavljanje na virtualnoj Smotri ostvarili su Učiteljski fakultet i Muzička akademija. Priznanje za najbolje cjelokupno predstavljanje na ovogodišnjoj Smotri dobio je Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Dobitnici priznanja za najbolje predstavljanje na društvenim mrežama i TikTok platformi bit će objavljeni naknadno.

Sadržaj možete popratiti naknadno i na stranicama Smotre

Svi sadržaji pripremljeni u okviru ovogodišnje Smotre ostaju dostupni za sve
zainteresirane i nakon 27. studenoga 2021. na mrežnoj stranici www.smotra.unizg.hr,
na podstranici „Smotr@”. Tako će ova mrežna stranica ostati središnje mjesto za
informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih
zainteresiranih.

Kako je izgledala realizacija virtualne Smotre Sveučilišta u rukama Televizije Student, pogledajte u prilogu.