TVS na šumarskom

array(1) { [0]=> int(6) }

Povodom proslave 120. obljetnice utemeljenja Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održana je Svečana akademija na Šumarskom fakultetu u Zagrebu. Osim dekana, ministara i profesora sa Šumarkog, ali i s brojnih drugih fakulteta, ovom događaju prisustvovala je još jedna važna delegacija – delegacija Televizije Student.

Događaj je održan pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, a uzvanicima su se među ostalima obratili dekan Šumarskog fakulteta Tibor Pentek , ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak i rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras. Pratili smo govore, dodjele nagrada i zahvale te smo sve zabilježili kamerama. Povodom 120. rođendana predstavljena je i  monografija fakulteta.

Nakon same svečanosti imali smo priliku intervjuirati dekana i neke od nagrađenih studenata o njihovim iskustvima na Šumarskom fakultetu. Svi su imali samo riječi pohvale o programu, ali i atmosferi, s čime se složila i TVS ekipa koja će se uvijek rado vraćati na Šumarski fakultet. ©2019 Televizija Student