TELEVIZIJA STUDENT SLAVI SEDMI ROĐENDAN

array(3) { [0]=> int(8) [1]=> int(62) [2]=> int(6) }

6.11.2012. svečano je pokrenuta Televizija Student

Prije točno sedam godina, u podrumu Fakulteta političkih znanosti, u pogon je krenula naša mala televizija. Izmijenilo se odtad na desetke demosa i stotine studenata, a iz naše redakcije proizvedeno je na tisuće priloga. No, ono što se kroz godine nije promijenilo jest ogromna volja i trud koji studenti ulažu u svoje priče.

U zadnjih godinu dana proizveli smo razne emisije, priloge, promo spotove i dokumentarne filmove za nas i za druge fakultete. Organizirali smo radionice za naše studente u suradnji s poznatim američkim sveučilištima i u istom ritmu nastavljamo i ovu akademsku godinu. Nakon ljetne stanke vratili smo se puni energije i želje da stvaramo nove sadržaje u kojima svi mogu uživati. Naše emisije Akademsku četvrt, Alter ego, Kultura nije tortura i Spike možete gledati na našem Iskon i Vimeo kanalu, a uskoro se vraćamo i na HRT gdje ćete moći gledati i našu emisiju Televizija Student za HRT4.

https://vimeo.com/tvstudent https://www.facebook.com/TelevizijaStudent/ https://www.instagram.com/televizija_student/

“Televiziju Student svakodnevno pratim zato što njeni novinari pokrivaju teme koje su od studentskog značaja, a nemoguće ih je pronaći u nacionalnim medijima zato jer to njih to jednostavno ne zanima. Također nas educira, u toku su sa zanimljivim događajima i predstavlja nam zanimljive mlade ljude u svojoj emisiji Alter Ego koji nam mogu biti primjer toga da se u Hrvatskoj može uspjeti”

Sara Vučilovski, studentica treće godine novinarstva

Naše demonstratore možete pronaći u bilo koje doba dana u našoj redakciji, koja se nalazi u podrumu Fakulteta političkih znanosti.

A ništa ovo ne bi bilo moguće bez naše voditeljice projekta profesorice Tene Perišin i glavnog urednika Igora Mirkovića koji nas svaki dan uče, motiviraju i mentoriraju, i omogućuju nam ono najbitnije za našu struku – praktično znanje.

I naravno, bez vas koji nas vjerno pratite. Hvala vam na povjerenju i veselimo se širiti naše sadržaje s vama i dalje!

PAMETNO. OTVORENO. ZNATIŽELJNO. TELEVIZIJA STUDENT.©2019 Televizija Student