Sajam visokog obrazovanja i stipendija

Institut za razvoj obrazovanja u srijedu 12. listopada 2022. godine održat će online Sajam visokog obrazovanja i stipendija. 

Jedan od najvećih obrazovnih događaja u ovom dijelu Europe okupit će više od 20 obrazovnih ustanova i drugih organizacija. Uz državne institucije i jedinice regionalne i lokalne uprave, tu su sveučilišta, veleučilišta, fakulteti, visoke škole, strani kulturni centri i veleposlanstva. 

Posjetitelje Sajma tako očekuju zanimljive informacije o mogućnostima studiranja u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Slovačkoj, Francuskoj, Malti, Velikoj Britaniji, Sjedinjem Američkim Državama i Kanadi. 

Ovaj Sajam namijenjen je srednjoškolcima, studentima i njihovim roditeljima, te nastavnicima. Sajam će 12. listopada 2022. godine trajati od 12 do 18 sati, a s predstavnicima izlagača moći će se razgovarati na njihovim virtualnim štandovima između 16 i 18 sati.

Posjet Sajmu za sve je zainteresirane besplatan, no za pristup digitalnoj platformi na kojoj se Sajam održava, potrebna je prijava putem poveznice:  https://register.empl.io/SAS2022

Sajam visokog obrazovanja i stipendija