PSIHOLOŠKI SAVJETI: SMIRENO I SELEKTIVNO POSTUPANJE

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(2740) }

EPIZODA 5 – Rutine

Što je najvažnije za djecu u ovakvoj situaciji? Pomozite im održati suvislu dnevnu rutinu i održati disciplinu. Pogledajte peti u nizu savjeta za očuvanje zdravog duha profesorice psihologije Jasminke Sabol Mužinić.

Psihološki savjeti Jasminke Sabol Mužinić – epizoda 5 (Rutine)

EPIZODA 6 – Prekomjerne informacije

Psihologinja Jasminka Sabol Mužinić savjetuje kako se čuvati od „informacijskog preplavljivanja“ vezanih uz pandemiju koronavirusa. Pomaže vam da pametno selektirate informacije i smanjite njihov utjecaj na vaše mentalno zdravlje.

Psihološki savjeti Jasminke Sabol Mužinić – epizoda 6 (Prekomjerne informacije)

O SUGOVORNICI

Jasminka Sabol Mužinić je organizacijska psihologinja koja godinama vodi programe za razvoj organizacije, timova i pojedinaca -razvoj organizacijskih procesa, uslužna kultura i odnosi s klijentima, kvaliteta i učinkovitost organizacije, interna komunikacija, prevencija izgaranja i povećanje otpornosti na stres. Praktičar organizacijskog razvoja, certificirani korisnik modela 4 sobe promjene, psihologinja s dugogodišnjim iskustvom u individualnoj i timskoj podrški. U svom radu objedinjuje znanja iz psihologije, gestalt terapije, organizacijsko iskustvo i bogato iskustvo u facilitiranju, održavanju treninga i savjetovanju voditeljskih i ekspertnih timova. Nedavno je specijalizirala Feldenkrais metodu u Njemačkoj.

Scenarij i režija: Danijela Stanojević

Snimatelj/montažer: Ivan-Stjepan Lucić

KKZ – oprema©2019 Televizija Student