PSIHOLOŠKI SAVJETI: “NORMALNO” I “NENORMALNO” PONAŠANJE I KAKO SE RIJEŠITI TJESKOBE

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(2740) }

Psihologinja Jasminka Sabol Mužinić savjetuje kako umanjiti nemir i tjeskobu koje su nastale uslijed izolacije zbog koronavirusa. Donosi vam provjerene, znanstveno utemeljene, ali bazične vještine koje svatko može primjeniti.

EPIZODA 3 – Zdrava glava i srce

Važno je ponašati se racionalno i oprezno. „Brini se tek kada nevolja dođe!“
Pogledajte treći u nizu savjeta za očuvanje zdravog duha profesorice psihologije Jasminke Sabol Mužinić.

Psihološki savjeti Jasminke Sabol Mužinić – epizoda 3 (Zdrava glava i srce)

EPIZODA 4 – „normalno“ i „nenormalno“ ponašanje

„Ne trebamo toliko pričati o normalnom i nenormalnom, koliko o zdravom“. Pogledajte četvrti u nizu savjeta za očuvanje zdravog duha profesorice psihologije Jasminke Sabol Mužinić.

Psihološki savjeti Jasminke Sabol Mužinić – epizoda 4 („normalno“ i „nenormalno“ ponašanje)

O SUGOVORNICI

Jasminka Sabol Mužinić je organizacijska psihologinja koja godinama vodi programe za razvoj organizacije, timova i pojedinaca -razvoj organizacijskih procesa, uslužna kultura i odnosi s klijentima, kvaliteta i učinkovitost organizacije, interna komunikacija, prevencija izgaranja i povećanje otpornosti na stres. Praktičar organizacijskog razvoja, certificirani korisnik modela 4 sobe promjene, psihologinja s dugogodišnjim iskustvom u individualnoj i timskoj podrški. U svom radu objedinjuje znanja iz psihologije, gestalt terapije, organizacijsko iskustvo i bogato iskustvo u facilitiranju, održavanju treninga i savjetovanju voditeljskih i ekspertnih timova. Nedavno je specijalizirala Feldenkrais metodu u Njemačkoj.

Scenarij i režija: Danijela Stanojević

Snimatelj/montažer: Ivan-Stjepan Lucić

KKZ – oprema©2019 Televizija Student