PSIHOLOŠKI SAVJETI: KAKO IZDRŽATI KARANTENU/IZOLACIJU ZA VRIJEME KORONAVIRUSA

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(2740) }

Pandemija koronavirusa, a onda još i potres u Zagrebu i okolici. U ovako teškom vremenu, tko ne bi bio na rubu živaca? Zato vam donosimo 10 videa savjeta za očuvanje zdravog duha profesorice psihologije Jasminke Sabol Mužinić.

Zato vam donosimo prvi u nizu savjeta za očuvanje zdravog duha profesorice psihologije Jasminke Sabol Mužinić. “Osjetili smo veliku potrebu da doprinesemo našem društvu u ovo doba kada je korona virus preuzela naše svakodnevne živote” kaže mali kreativni tim koji čine Ivan-Stjepan Lucić (snimatelj/montažer) te Danijela Stanojević (scenaristica i redateljica) uz podršku Kinokluba Zagreb.

Serijal će se objavljivati sljedećih osam dana, na našoj web stranici, te na našem Facebook i Instagram profilu, svaki dan u podne. Prva dva videa već su vani, a možete ih pogledati i u nastavku.

Epizoda 1 – O neizvjesnosti i budućnosti

Psihologinja Jasminka Sabol Mužinić savjetuje da se informiramo i slušamo upute stručnjaka. Preporuča da se posvetimo već isprobanim mehanizmima kako bismo se riješili tjeskobe.

Psihološki savjeti Jasminke Sabol Mužinić – epizoda 1 (O neizvjesnosti i budućnosti )

Epizoda 2 – Uzrok i posljedica na psihu

Opravdano smo zabrinuti, ali prevelik strah (i prevelika hrabrost!) mogu predstavljati problem. Pogledajte drugi u nizu savjeta za očuvanje zdravog duha profesorice psihologije Jasminke Sabol Mužinić.

Psihološki savjeti Jasminke Sabol Mužinić – epizoda 2 (Uzrok i poslijedica na psihu)

O SUGOVORNICI

Jasminka Sabol Mužinić je organizacijska psihologinja koja godinama vodi programe za razvoj organizacije, timova i pojedinaca -razvoj organizacijskih procesa, uslužna kultura i odnosi s klijentima, kvaliteta i učinkovitost organizacije, interna komunikacija, prevencija izgaranja i povećanje otpornosti na stres. Praktičar organizacijskog razvoja, certificirani korisnik modela 4 sobe promjene, psihologinja s dugogodišnjim iskustvom u individualnoj i timskoj podrški. U svom radu objedinjuje znanja iz psihologije, gestalt terapije, organizacijsko iskustvo i bogato iskustvo u facilitiranju, održavanju treninga i savjetovanju voditeljskih i ekspertnih timova. Nedavno je specijalizirala Feldenkrais metodu u Njemačkoj.

Scenarij i režija: Danijela Stanojević

Snimatelj/montažer: Ivan-Stjepan Lucić

KKZ – oprema©2019 Televizija Student