PODSJETI ME: STUDENTICA POKRENULA STRANICU NA KOJOJ DIJELI USPOMENE

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(66) [2]=> int(2594) }

Nakon pandemije i potresa koji je pogodio Zagreb i okolicu, društvene mreže bile su prepune negativnih i uznemirujućih vijesti. Ivana Škaričić jedna je od onih koji su taj potres doživjeli. Priznaje da je nakon stresnog dana samo željela pročitati neku pozitivnu objavu na Facebooku, ali toga nije bilo. Tada je odlučila preuzeti stvari u svoje ruke i pokrenuti Facebook stranicu Pod.sjeti.me na kojoj objavljuje anonimne uspomene koje nam mogu pomoći da lakše preživimo dane u karanteni. U početku je objavljivala uspomene koje su joj slali njezini prijatelji.

„Bilo mi je jako bitno da kroz stranicu promoviram #ostanidoma jer mislim da koliko god mi to čujemo, ipak postoji veliki broj ljudi koji to krši, tako da je svatko pozvan nakon svoje uspomene napisati razloge zašto poštuje tu mjeru opreza“, ističe Ivana.

U drugom tjednu rada stranice Ivana se odlučila javiti Otvorenom radiju kako bi pozvala slušatelje da zaprate stranicu i podijele svoje uspomene. Na stranici se trenutno mogu naći uspomene vezane uz prve mobitele, slušanje radija, božićne poklone, djetinjstvo i bezbrižno vrijeme ljetnih odmora.©2019 Televizija Student