Otvorenje Smartup natjecanja

array(1) { [0]=> int(2266) }

Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića

Smartup je studentsko natjecanje na koje se studenti prijavljuju s inovativnom idejom, a konačni cilj je da tu ideju razrade u kvalitetan poslovni plan kao temelj vlastitog startupa. Ovogodišnje svečano otvorenje 6. izdanja natjecanja održat će se 13. ožujka u 17 sati u dvorani D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Na otvorenju će motivacijski govor održati Nenad Bakić – jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i investitora. Publici će se obratiti i prošlogodišnji pobjednici, tim Prostec, koji će podijeliti brojne korisne savjete te ispričati svoju priču o uspjehu. Također, predstavit će se i ovogodišnji partneri koji će pomoći studentima složiti inovativnu ideju i s njima surađivati kroz cijelo natjecanje.

Prijave za natjecanje započele su 4. te traju do 24. ožujka 2019. godine. Studenti se mogu prijaviti u timovima od dvije do pet osoba ili individualno, ali će u tom slučaju preko burze grupa biti spojeni u timove. Za prijavu je potrebna ideja koja će se kroz natjecanje te uz savjete mentora i drugih članova tima razviti u poslovni plan. Najbolje timove očekuje primamljiv nagradni fond te razne atraktivne nenovčane nagrade koje će pomoći lansiranju njihovog startupa.

Za više informacija posjetite službenu stranicu studentske udruge eSTUDENT.


Više o


©2019 Televizija Student