OTVORENE PRIJAVE ZA “JOURNALIST FIELD SAFETY” RADIONICU U GRČKOJ

array(1) { [0]=> int(2266) }

PRIJAVE OTVORENE DO 25.10.2019.

Fakultet novinarstva i masovnih komunikacija Aristotelova Sveučilišta u Solunu organizira radionicu “Journalists Field Safety”. Radionica će se održati u Grčkoj, gradu Kukušu od 24. do 28. studenog.

Ratni novinari danas se suočavaju sa značajnim brojem dosad neviđenih izazova na terenu. Jedva uspijevaju zadovoljiti osnovne fizičke potrebe i osobnu sigurnost, dok se istodobno moraju nositi s izuzetno kompliciranim okruženjem. International & Peace Journalism Lab unutar Fakulteta preuzima inicijativu za stvaranje novog programa obuke profesionalnih i mladih novinara koji su zainteresirani za posjet ratnim zonama. Nastavni plan uključivat će teorijski dio i intenzivni terenski trening.

U programu će moći sudjelovati 35 sudionika koji moraju biti studenti novinarstva ili medijski profesionalci koji žele više naučiti o ovoj temi.

Rok prijave je do 25.10.2019. godine. Više informacija možete potražiti na njihovim web stranicama. Iznos participacije je 800€. U ponudi su i stipendije.©2019 Televizija Student