Odletjeli po nagradu u Las Vegas

array(3) { [0]=> int(8) [1]=> int(295) [2]=> int(6) }

Studenti novinarstva osvojili su prvo mjestu u kategoriji informativno/edukativnog  videa na me?unarodnom natjecanju Bea Festival of Media Arts. Emisija Cro ID: Who are we? Tko smo mi? nastala je prošle godine na radionici pod mentorstvom profesora Billa Silcocka s Walter Cronkite School of Journalism s Arizona State Universityja. Ekipu koja je osvojila nagradu ?ine – Srna Bijuk, Filip Fortuna, Iva Luka?, Ivan Neki?, Tina Ugarkovi?, Sanja Padjen, Mirela Poli?, Tea Skelin, Mislav Š?ukanec-Rezni?ek, Oriana Španovi?, Lea Vuki? i Matija Zubkovi?.

Dodjela nagrada održava se u Las Vegasu od 7. do 10.4., a u grad kockarnica i ludih provoda odletjeli su Sanja, Mislav i Ivan. Nažalost, nisu uspjeli skupiti dovoljno financijskih sredstava da svih dvanaest ?lanova ekipe CRO ID-a ode na dodjelu, no Sanja i Mislav su se pobrinuli kako bi njihovi prijatelji ali i naši gledatelji osjetili barem djeli? atmosfere sa festivala i njhovog putovanja. Sa sobom nose foti? kojim ?e zabilježiti sve anegdote i uzbu?enja iz Vegasa.

Mislav i Sanja u režiji

Sanja i Mislav u režiji

No, dok se ekipa ne vrati iz Las Vegasa sa dojmovima i napravi prilog, pogledajte kako je bilo na njihovom going away partyju. 🙂

Oproštajni tulum – VIVA LAS VEGAS from TV Student FPZG on Vimeo.Više o


©2019 Televizija Student