Natjecanje Young Lions

array(1) { [0]=> int(2266) }

Prijavite se na natjecanje Young Lions i predstavljajte Hrvatsku u Cannesu!

Otvoreno je najpopularnije natjecanje za mlade profesionalce u komunikacijskoj industriji – Young Lions Croatia. Pobjednici natjecanja predstavljat će Hrvatsku na međunarodnom natjecanju u Cannesu, gdje će odmjeriti snage s kolegama iz cijelog svijeta. HURA! u suradnji s Cannes Lionsom organizira najnovije izdanje Young Lions natjecanja. Prijave su otvorene u kategorijama: Design, Digital, Media, Print i PR. 

Četvrto izdanje natjecanja drugo je po redu koje će se održati u Zagrebu, dok će nagrade biti dodijeljene u Rovinju na festivalu Dani komunikacija, a ta nagrada za najbolji par je, osim puta u Cannes, 45.000 kn. Natjecateljski zadatak zapravo je kreiranje rješenja koje će bez naknade biti ustupljeno neprofitnoj organizaciji, dakle, svojim će projektom učiniti i dobro djelo.

Sudjelovati mogu nezavisni profesionalci ili zaposlenici agencija u timu od dvoje ljudi do 30 godina starosti, a za finalno rješenje imaju 24 sata. Organizatori poručuju da samim natjecanjem i bogatom nagradom žele uložiti u mlade hrvatske profesionalce i time ih ponukati da ostanu raditi i živjeti u Hrvatskoj.

 

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Prošlogodišnji pobjednici Matko Buntić (Designer) i Fran Mubrin (Creative Director) iz agencije 404 svima onima koji se tek žele prijaviti poručili su:

„Young Lions jedno je od najzanimljivijih iskustava u našoj karijeri. Odlazak u Cannes definitivno je najbolji dio, ali i cijelo natjecanje odlična je prilika za stjecanje novih znanja koja nam pomažu da još bolje i kreativnije riješimo izazove u svakodnevnom radu. Stoga, svi koji imaju dvojbu prijaviti se ili ne, nemojte previše razmišljati jer odlazak u Cannes nešto je što ćete pamtiti cijeli život. Sretno i uživajte na natjecanju!“

 

Timovi se na natjecanje mogu prijaviti do 10. ožujka 2019. godine pomoću obrasca dostupnog ovdje.

 


Više o


©2019 Televizija Student