Natjecanje Vizionar – prijavi se i dizajniraj!

array(1) { [0]=> int(2266) }

Najveće studentsko natjecanja u izradi kreativnih rješenja iz područja dizajna

Vizionar se održava već sedmu godinu zaredom, a tema ovogodišnjeg natjecanja je branding. Cilj mu je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn te povezati dizajnerski proces i poslovno razmišljanje. Svečano otvorenje bit će u utorak 12. ožujka 2019. godine na Arhitektonskom fakultetu s početkom u 17:00 sati u dvorani 317.

Tijekom natjecanja dva će poduzeća ponuditi realne probleme s kojima se susreću, a tim studenata osmislit će kreativna rješenja. Prijavom na natjecanje studenti ostvaruju brojne kontakte s poduzećima, dobivaju relevantno i cijenjeno iskustvo, a one koji se posebno istaknu čekaju bogate novčane nagrade i mogućnost stručne prakse. Natjecanje će biti popraćeno radionicama i konzultacijama s partnerima koji će služiti kao pomoć timovima u izradi rješenja.

Svi zainteresirani kreativci, dizajneri, modni entuzijasti i oni koji će to tek postati mogu se prijaviti na natjecanje od 9. do 29. ožujka putem forme, a više informacija o natjecanju možete pronaći na stranicama Vizionara.


Više o


©2019 Televizija Student