Labud za Valentinovo

Da se ne zaljubljuju samo ljudi dokazali su nam na rode Malena i Klepetan. No mnogi vjerojatno nisu ?uli za zaljubljeni par mara Juanitu i Ozzyja ili dvogrbe deve Abdula i Egiyn. Oni su samo neki od parova koje krase Maksimirsku šumu.xsda

Photo: zgzoo.com

Zoološki vrt Zagreb ve? godinama pruža opciju posvajanja životinja. Ako želite postati posvajatelj, potrebno vam je minimalno 50 kn godišnje i ljubav prema životinjama. Povodom Valentinova Zoo je priredio posebno ljubavno izdanje.

Srebrni pir ?e uskoro proslaviti par krokodila, tapiri Robi i Adina se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, a osim njih tu su i leopardi Anjun i Lira, morski lavovi Zagi i Edith, vidre Lunjo i Maza, ždralovi Pedro i Vita, mare Juanita i Ozzy, labudovi Greta i Gul , deve Abdul i Egiyn te alpake Jassper i Annika. Ovi zaljubljeni parova zoološki vrt uveseljavaju i svojim mladuncima. Ukoliko posvojite jedan od parova pozvani ste na spoj sa posvojenom životinjom, odnosno imate besplatan ulaz u Zoo vrt na Valentinovo, u subotu, 14. velja?e 2015.

Stoga ako nemate ideju što pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo, ili želite nešto originalnije od bombonijere i parfema, ovo je jedna od ideja za vas.

 

Autorica: Mila Kova?evi?Više o


©2019 Televizija Student