Kongres poduzetnica Hrvatske i regije

array(2) { [0]=> int(5) [1]=> int(2249) }

Četvrti po redu Kongres poduzetnica Hrvatske i regije okupit će više od 500 vlasnica tvrtki i obrta u hrvatskom glavnom gradu 08. 03. 2019. Kongres organiziraju Grad Zagreb i Ženski poduzetnički centar. Također, odvija se uz pomoć dijamantnog sponzora tvrtku Gentle day Hrvatska te pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske gđe Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u partnerstvu s Varaždinskom županijom i Gradom Novom Gradiškom.

Tradicionalno na Dan žena, prikazuje se snaga ženskog poduzetništva, a događaju prisustvuje više od 500 sudionica i sudionika. Svi sadržaji Kongresa poduzetnica besplatni su za sve sudionice i sudionike uz prethodnu prijavu putem linka, a u sklopu Kongresa održat će se i Poduzetnički sajam na kojemu se očekuje više od 70 izlagača iz Hrvatske i jugoistočne Europe koji će predstaviti bogatstvo svojih poslovnih aktivnosti, proizvodnje ili pružanja usluga.

Kongres poduzetnica 2019. organiziramo s ciljem potaknuti na zajednički rad i suradnju žene u poduzetništvu radi rasta i razvoja gospodarstava čije smo konstruktivni dio. Kroz brojne projekte Ženskog poduzetničkog centra (koje provodimo od svog osnutka 01. 01. 2016. godine) osigurali smo razmjene iskustava, stvaranje poslovnih kontakata, povezivanje i unapređenje poduzetničkog ozračja u ovom dijelu Starog kontinenta te podizanje profitabilnosti tvrtki i obrta kojima su na čelu žene.Sanela Dropulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra

Na Kongresu poduzetnica ove godine će predavati ugledni stručnjaci, poduzetnice te managerice na teme poput koliko je žena postala mjerilo uspješnosti u poslovanju (predavača dr. Srđana Šimca, suca Visokog trgovačkog suda RH i predsjednika Hrvatske udruge za mirenje), strategiji uspješne prodaje (predavačice Gordane Kadoić, vlasnice i direktorice tvrtke Adria  Corporate d.o.o.), sinergije u muško ženskim odnosima (predavača psihologa mr.sc. Darka Sambola). Kongres donosi i četiri panela na teme: Država i učinkovito poduzetništvo, regionalne suradnje i podizanja profitabilnosti bez granica u jugoistočnoj Europi, o ženskoj diskriminaciji te muškoj dominaciji koji su mit ili realnost, te ljepoti iznutra za ljepotu izvana svake poduzetnice.

Radni dio Kongresa počinje također već tradicionalnim Business Speed Datingom kojega će voditi poduzetnica Mirjana Ivanuša iz Maribora, a pripremljena je i bogata tombola za sve sudionice i sudionike čija je glavna nagrada wellness i spa vikend za dvije osobe.

Posebna “poslastica” ovogodišnjeg Kongresa poduzetnica bit će modna revija Mihaele Marković, kreativne dizajnerice pletenine, iznimno predane stvaranju visokokvalitetnih pletenih komada i to odmah nakon njezinog predstavljanja na pariškom tjednu mode. Premijerno će na Kongresu biti predstavljen i Beauty vodič za poslovne žene autorice Antonije Tretinjak, poduzetnice iz Zagreba.


Više o


©2019 Televizija Student