15. Case Study Competition

array(1) { [0]=> int(2266) }

Vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, službeno će započeti 4. ožujka u 14:30 sati u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Natjecanje Case Study Competition omogućava studentima iskustvo stjecanja novih vještina i prikaz teorije u praksi. Poslovne slučajeve zadaju poduzeća, a podijeljeni su u različite kategorije s ciljem obuhvaćanja interesa studenata raznih fakulteta. Ovo je natjecanje idealna prilika da studenti pokažu svoja znanja, ideje i mogućnosti pred najboljim hrvatskim poduzećima kao potencijalnim budućim poslodavcima.

Ovogodišnje natjecanje, motivacijskim predavanjem, otvorit će Kaja Pavlinić, studentica Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Prošle je godine Karla sa svojim timom sudjelovala u finalu Startup Europe Awards u Bruxellesu gdje su osvojili nagradu za najbolji hrvatski energetski startup. Nakon nje, nekoliko motivirajućih riječi uputit će i profesor Ekonomskog fakulteta, Mislav Ante Omazić, koji je i jedan od osnivača udruge eSTUDENT.

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti u timovima od dva do četiri studenta. Svakom natjecateljskom timu na raspolaganju će biti mentor iz poduzeća koji je upoznat sa slučajem i stručan u njegovom području. Najbolji tim osvojit će vrijednu novčanu nagradu, a nudi se i mogućnost pripravništva. Nagrada za 1. mjesto iznosi 10 000 kuna, za 2. mjesto 5000 kuna, a za 3. mjesto 3000 kuna.

Prijave za studente koji žele sudjelovati na natjecanju počinju 4. i traju do 17. ožujka 2019. godine.

Više informacija možete pronaći ovdje.


Više o


©2019 Televizija Student