Zrinjevac na sedam dana postaje plaža

array(2) { [0]=> int(2251) [1]=> int(986) }

Nakon što je prošle godine prvo izdanje Mora knjiga izazvalo golemi interes Zagrepčana i brojnih turista, izdavačka kuća Lumen i ovog će ljeta Zrinjevac pretvoriti u najzabavniju i najljepšu zagrebačku ljetnu destinaciju. Svakog dana od 29. lipnja do 6. srpnja ljubitelji čitanja, kao i svi zainteresirani posjetitelji, imat će priliku od 10 do 23 sata uživati u moru knjiga koje će ih dočekati u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog parka, ovom prigodom preobraženog u pravu ljetnu plažu.

ef46e56f-4be6-4127-8bdf-a1b65b7ae099

Na 240 kvadratnih metara parka Zrinjevac prostirat će se pješčana plaža, udobne ležaljke, suncobrani, pregršt knjiga, a doživljaju prave morske atmosfere doprinijet će bogata gastronomska ponuda te ugodna glazba. Svakog dana od 17 do 20 sati bit će održan Book&Cocktail Happy Hour, koji će donositi dašak tropske atmosfere uz koktele nazvane po svjetskim bestselerima te knjige po posebnim cijenama.

U sklopu drugog izdanja zagrebačkog Mora knjiga posebno je potrebno najaviti Surf&Book Party. Tom će prigodom u subotu uvečer mladi zagrebački umjetnici svoju viziju užitka čitanja i svijeta knjiga prenijeti na surf daske. Osim čitanja na zagrebačkoj plaži, posjetitelji će moći samostalno ukrasiti bilježnice ili platnene torbe zabavnim, ljetnim i književnim motivima u Lumenovom kreativnom kutku, a za one malo hrabrije pripremljene su posebne književne tetovaže.

Akcija koja ima zabavni predznak, puno je više od toga. Izdavačka kuća Lumen ovu je kulturnu manifestaciju pokrenula s ciljem povećanja interesa za čarobnim svijetom knjiga i čitanja, pokazujući najbolje od onog što knjiga može ponuditi, posebice u ljetnim mjesecima. Bestseleri na dohvat ruke u jedinstvenom ambijentu morske plaže usred grada, pregršt zabave i popratnog sadržaja u ovoj ljetnoj oazi najbolji su mogući poziv za sve ljubitelje knjige i one koji će to tek postati.

Komentari

komentara