Zimske radosti Alteregovaca

Kako je svugdje pao snijeg tako su nama pale odlične ideje na pamet. Jedna od njih bila je organizirati malo natjecanje u izradi snjegovića. Nagrada, na žalost, nisu bili novci, ali zahvala za sudjelovanje u prilogu i dobra zabava našim su kolegama iz Akademske četvrti petkom, bile dovoljne. Hladne ruke nisu ih omele da naprave dva zanimljiva snješka i time pokažu svoju zimsku kreativnu stranu koju smo za potrebe emisije svrstali pod zimski alter ego. Svoju drugu stranu pokazao je i naš snimatelj Tibor Marochini koji se okušao u ulozi voditelja snježne reality borbe između tima Cikatić-Novosel i Kovačević-Živković. Sve je to pažljivo pratio Ivan Granić s malom JVC kamerom (jer je tridesetka jučer umrla, bog joj dušu prosti).

Kovačević-Živković vs. Cikatić-Novosel

Na sasvim drugom kraju grada, Kristina Kvesić i ja snimale smo dvije vrlo zanimljive djevojke još zanimljivijeg stila. Njega je teško definirati, a kamo li dati mu neko ime, ali podsjeća na modernu verziju pin up-a. Snimanje se odvilo u malenom tattoo studiju u kojem su se djevojke šminkale, radile si frizure te nam srdačno dopustile da pitamo sve što nas zanima u vezi njihova izgleda. Obogaćeni novim znanjem i širim vidicima napustili smo studio bez ijedne tetovaže. Kristina je snimanje nastavila i popodne, ali na drugoj lokaciji, a mene je na kameri zamijenila Doris Vučić.

stil podsjeća na moderni pin up

Prilog u Vrapču znamijenila sam prilogom u Gajnicama. Sa mnom je bila novinarka Monika Bagić, a tako daleko od kuće i faksa zaputili smo se samo radi jedne kratke, ali bitne izjave modne blogerice. Što je točno komentirala neću vam otkriti, ali već ćete sutra u 20h moći sami pogledati u petoj epizodi Alter Ega. Nakon dva snimanja, čaja od 6kn i tjeranja iz 6 frizerskih salona, bilo je vrijeme da se vratimo u naš topli podrum te da s Mislavom i svojom dječicom Deom i Ivanom, odradim snimanje najava. Najave ko najave uvijek prolaze u maksimalnom kaosu, ali s puno smijeha. Bilo je tu svega. Od taoletpapira do konfeta i grudanja. Svaki puta ponovno shvatim koliko zapravo volim svoje lude voditelje i koliko su bitni da podignu cijelu emsiju. Cijeli kaos pogledajte sutra na Televiziji Student!

Ivan čisti konfete nakon snimanja

Komentari

komentara


Više o