Žene rade punom parom

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(2249) }

Redakcija Grad za mene marljivo priprema svoju drugu emisiju. Dovršavaju se prilozi i provode sati u montaži. Vesela ekipa osim tri simpatična priloga, trebala je provesti anketu među našim Zagrebčanima. Naravno potrebno je bilo odraditi i najave. Sve je to odrađeno sa smješkom na licu i montirano uz puno smijeha u našem podrumu.

Snimanje najava

Snimanje najava

Prošlog tjedna u našoj prvoj emisiji, mogli ste pogledati kako je bilo na Zrinjevcu gdje se obilježavao Svjetski dan sindroma Down, kako to izgleda ceremonija čaja u Japanu te u rubrici “Tajne studentskih domova” upoznati studentski dom Lašćina. Naravno naše stalne rubrike Povijesni glas, Pozitivne vijesti i Šećer na kraju sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice.

Ovog tjedna prošetali smo se po gradu da vidimo svemir, otkrili simpatične kutijice postavljene po gradu i skoknuli na košarku u Kozari bok.

Na snimanju ankete

 

Kamera, akcija...

Kamera, akcija…

Nova emisija stiže uskoro, pa zato za sada bacite oko na naš prvijenac. Javite što mislite na našoj Facebook stranici, a nadamo se da neće vrijediti ona – prvi mačići se u vodu bacaju.

Ana Rotim

Komentari

komentaraViše o