Zavirite u režiju Televizije Student

U maloj režiji TVS-a gotovo uvijek ćete pronaći njega. Zadužen za tehnički dio programa, Mislav Ščukanec Rezniček pazi da se emitira sve što se treba emitirati, radi jinglove i snima voditelje.

Mislav Ščukanec Rezniček

“Mali od režije” je započeo je kao jedan od urednika, ali ubrzo je prevagnula njegova ljubav prema tehnici i njegovo razumijevanje u opremu na Televiziji Student.

U svakodnevnom okruženju

Mislav je talentiran tehničar, no čak i on nailazi na probleme. Kaže da su poteškoće normalne u stvarima s kojima se prvi puta susreće. Tada se mora malo potruditi kako bi ih riješio, a to mu zasada ide. Najveći problem mu je uskladiti sve svoje obveze i pobrinuti se da cijela Televizija tehnički funkcionira. Smatra da trenutno nije sve savršeno, daleko od toga, ali optimističan je i vjeruje da će jednog dana biti sve u najboljem redu.

Mislav i kolega Dejan Oblak

A do tada radi ono što voli te zaključuje:
„Najzabavnije je zapravo raditi s ljudima, iskreno mi je najdraže kada u režiju dođu voditelji, pa čak i netko od urednika ili novinara pa se zezamo, popričamo i tako nam brže prođe dan. Raditi na televiziji je zabavno!“

Komentari

komentara


Tagged: , ,


Više o