Volontiraj na Europskim sveučilišnim igrama i stekni nezaboravno iskustvo!

Europske sveučilišne igre Zagreb- Rijeka 2016. od 12. do 25. srpnja ugostit će preko 5500 studenata sa tristotinjak sveučilišta iz 40- ak europskih zemalja. Natjecanja će se održati u 21 sportu, a kroz dva će tjedna gradovi domaćini obilovati bogatim sportskim, društvenim, zabavnim i kulturnim aktivnostima. Naravno, sve će to pratiti budno oko medija koje će se brinuti da informacija o ovom spektaklu dopre u svaki kutak Lijepe naše!

Ako voliš zabavu, sport, druženje i učenje, a ujedno si upoznat s novinarstvom ili društvenim mrežavama- pozvan si  da postaneš dijelom tima Europskih sveučilišnih igara te da volontiraš u medijskom dijelu organizacije! Zagarantirana je vrhunska zabava, jedinstveno iskustvo iz struke i prilika za upoznavanjem mladih iz čitave Europe!

Naše novinarke popričale su s Ivanom Aničić, voditeljicom Odbora za volontiranje na Europskim sveučilišnim igrama, i saznale sve pojedinosti o volontiranju na Igrama.

Sve dodatne informacije koje možda tražite, a niste ih pronašli u intervjuu, nalaze se na www.eug2016.com, te možete pisati i na info@eug2016.com

Komentari

komentara


Više o