Vikend reprize Televizije student na HRT-u 4

array(1) { [0]=> int(2249) }

Ako ste ovaj tjedan propustili neku od naših dnevnih emisija na HRT-u 4, vikend je vrijeme da ih pogledate.

U subotu u 13:10 pogledajte emisiju o azilu Dumovec  nedaleko Zagreba, gdje se o napuštenim psima brinu volonteri. Pogledajte i portret košarkaša koji još od srednje škole svakodnevno odlazi na treninge košarke, a sada je tome dodao i studiranje. Saznajte kako to dvoje ide skupa te zašto je grupa studenata sociologije odlučila  pokrenuti inicijativu protiv čučavaca u Studentskom centru.

U 14:15 donosimo nastavak priče o obnovi studentskih domova „Stjepan Radić“ i „Cvjetno naselje“ te na koji način se studenti bore protiv poskupljenja stanarine. U ovoj emisiji saznajte i nešto o vlakovima koji nikad ne kasne.

U posljednjoj emisiji u subotu koja je na redu u 17:15 upoznat ćete dvije studentice koje su u Hrvatsku došle s različitih strana svijeta. Prva dolazi s Tajlanda, Hrvatsku je stigla na Fakultet šumarstva u Zagrebu u sklopu studentske razmjene Erasmus. Zagreb ju je osvojio unatoč značajno nižim temperaturama, a kolege su je prihvatile odmah po dolasku. Jer zašto ne bi? A da, nismo vam rekli – Jadranka je transeksualna osoba. Sljedeća protagonistica dolazi iz SAD-a. Korijene vuče s Jamajke i iz Čakovca, odrasla je u SAD-u, a donedavno je profesionalno igrala nogomet u Poljskoj. Zasad se smjestila u Zagreb, ali već postaje nemirna, upoznajte Helenu

Svoju nedjeljnu kavu ispijajte uz Televiziju Student jer u 10:10 donosimo priču o jedinstvenim gradskim lokacijama koje su postale mjesta inspiracije za brojne umjetnike. Za sve knjigoljupce i filmoljupce pripremili smo priloge o knjigomatu te maratonu kratkometražnog filma.

U 13:30 saznajte sve o sljemenskoj žičari i upoznajte mladog hrvatskog redatelja Dominika, autora filma E moj Luka. Na kraju emisije slijedi prilog o studenticama na razmjeni koje su kušale makijato, crnu kave i kapučino i usporedile ima li kava u Hrvatskoj bar sličan okus poput one u Litvi i Njemačkoj.

Komentari

komentara