Velika proslava drugog rođendana Sound Reporta na Good Vibrationsu!

array(2) { [0]=> int(2252) [1]=> int(2251) }

Nakon fantastičnog 100. izdanja Good Vibrationsa na kojem se između ostalog dogodila i jedna  prosidba, ova će srijeda u Vintage Industrial Baru biti u znaku glazbenog portala Sound Report koji slavi drugi rođendan. Tom prigodom akustično će zasvirati Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić (FOR), Dino Purić (Bad Name), Mahir Maki Kapetanović (D End) i Vedran Šuvak (Sleepyheads), a za glazbenu slušaonicu bit će zadužen Sound Report DJ tim.  Početak je u 20:30, a UPAD JE BESPLATAN.

TOMISLAV MALAGURSKI (vokal i gitara) SLAVEN ŠPOLJARIĆ (vokal i osmožičana klasična gitara) gitarističko-vokalna su okosnica hvaljene i sve popularnije grupe FOR. Kad ne oduševljavaju publiku na koncertima svojim autorskim materijalom, ovaj dvojac svira odlične covere raznih izvođača kao što su Cash, Cat Stevens, Mark Lanegan, Pink Floyd, Simon and Garfunkel, Robbie Williams te brojnih drugih.
https://www.youtube.com/watch?v=Zil8xz74bWY
DINO PURIĆ je  glazbenički zanat tesao u više bendova: Jazz Do It!, Kheops, Big Rock, a trenutno pjeva u bendu Bad Name i u projektu Dino Purić & The Funk’d Up! Nedavno je predstavio svoj prvi singl, „Prazna pitanja“ (https://youtu.be/hdJuMrJearA).

MAHIR MAKI KAPETANOVIĆ neko je vrijeme bio pjevač benda Bad Mushrooms, a primarni bend mu je D End. Član je glazbeno-scenskog ansambla Medley Teatar i nastupa u rock-mjuziklu Antigona.
Dino i Maki na rođendanskom tulumu Sound Reporta svirat će obrade poznatih glazbenih imena kao što su Nirvana, The Doors, Alice In Chains, Chris Cornell, Paolo Nutini, Sting, itd.

VEDRAN ŠUVAK najpoznatiji je javnosti kao frontmen sve popularnijeg indie benda SLEEPYHEADS iz Zagreba. Pitkoga vokala i odličnog znanja sviranja gitare Vedran će odsvirati par pjesama Sleepyheadsa u unplugged verziji te poneki cover svojih dragih pjesama.
Sound Report je pokrenut u siječnju 2014. jer je dvoje glazbenih entuzijasta željelo podijeliti svoju ljubav prema hrvatskoj, nezavisnoj glazbenoj sceni sa što širom publikom. Iako je prvobitno zamišljen kao glazbeni blog, Sound Report je količinom sadržaja ubrzo prerastao okvire klasičnog bloga. Njegovu kvalitetu ubrzo su prepoznali mnogi glazbenici, promotori, klubovi, a naravno i čitatelji koji u sve većem broju, svakodnevno posjećuju Sound Report stranicu.
Web: http://www.sound-report.com/
Facebook: https://www.facebook.com/soundreportcro/

 

Fb event: https://www.facebook.com/events/1721263638095746/

fotka 100. GV 2

 

Tekst i fotografije: Good Vibrations

Komentari

komentara