Velika imena stižu na SCool Fest open air koncerte

array(2) { [0]=> int(2251) [1]=> int(986) }

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar, RNB Confusion i Studentski.hr zovu vas na najveći studentski događaj godine koji vas čeka u centru Zagreba, a za koji je već ‘’razgrabljeno’’ 2000 karata.

Četiri lokacije u centru Zagreba ovog mjeseca postaju mjesto održavanja spektakularnog studentskog festivala SCool Festa. Od 20. do 28. svibnja vas u Studentskom centru, SD Cvjetno naselje, SD dr. Stjepan Radić i SD Ante Starčević čeka bogat edukativni, sportski i zabavni program s open air koncertima i poznatim izvođačima poput Nene Belana, Ede Maajke i drugih. Ovogodišnje novo izdanje SCool Festa je besplatno za sve posjetitelje, ali je potrebna registracija ulaznica preko sustava Entrio.hr.

SCool Fest 20. i 21. svibnja otvaraju Radićevi dani u sklopu kojih će se u Studentskom domu dr. Stjepan Radić proslavititi dan doma. Kako bi festival uz hrpu zabave imao i edukativnu notu priprema se i bogat trodnevni obrazovni program od 22. do 24. svibnja u Studentskom domu Cvjetno naselje pod nazivom Edukacijsko naselje. Čekaju vas zanimljive konferencije, paneli i edukativne radionice o poduzetništvu i zapošljavanju mladih te sustavu visokog obrazovanja s brojnim uglednim gostima iz svijeta poduzetništva i obrazovanja. Ulaz na edukativni dio festivala je ograničen pa svoje ulaznice rezervirajte klikom na poveznicu.

Za sve sportaše priprema se i vrlo zanimljiv te izrazito natjecateljski sportski program u sklopu Studentskih dana sporta koji se tradicionalno održavaju u studentskom naselju Stjepan Radić. Odvijat će se 26. i 27. svibnja, a moći ćete uživati u brojnim disciplinama poput popularnog Sveučilišnog futsal kupa, nogometa tri na tri, košarke i ostalih zanimljivih sportova. Za one koji nisu baš sportski tipovi, održat će se brojna zabavna natjecanja, poput skakanja u vreći i beer ponga.

Atmosfera na SCool Festu doći će do usijanja na dvodnevnom zabavnom spektaklu u dvorištu Studentskog centra na odličnim open air koncertima. Za početak, u srijedu, 25. svibnja s početkom u 20 sati nastupaju Edo Maajka i Neno Belan, a  zabava se nastavlja s velikim RNB Confusion partyjem u prostorijama SC-a. Ne morate brinuti jer je četvrtak neradni dan pa s partijanjem možete nastaviti i u petak 27. svibnja kada će atmosferu dodatno užariti Ljetno kino, Kuzma & Shaka Zulu, a party na tri floora trajat će do dugo u noć. Ulaznice za koncerte su dostupne svima potpuno besplatno preko službene stranice SCool Festa.

SCool Fest 28. svibnja zatvara legendarni studentski tulum Šarijada koju organizira Domski Odbor studentskog doma dr. Ante Starčević.

Ovo je studentski događaj koji ne želi propustiti ni jedan student i koji će u devet dana trajanja svim mladima pružiti nezaboravno iskustvo i odličnu zabavu. Zbog velikog interesa na vrijeme rezervirajte svoje ulaznice za edukativni i zabavni dio programa na službenoj stranici http://www.scoolfest.com.

 

Komentari

komentara