Večeras pogledajte još jedno izdanje emisije Alter Ego

Alternativna emisija Alter Ego još će vas jednom iznenaditi uzbudljivim i neobičnim temama.
Ekipa Alter Ega ovaj je put za vas pripremila prilog o izložbi zmija, o ekstremnim sportovima,  o predstavi “Kreket” i o hinduističkom prazniku “Holi”.  S početkom u 20:00 sati u teme će vas uvesti naši voditelji Dina Cvek i Ivan Vukelić.


Izložba zmija održava se u prostorima Green Golda i traje do 30. travnja 2013. U prilogu možete pogledati je li naša ekipa dovoljno hrabra približiti se zmijama, te saznati više o tim životinjama.
Ekipa koja je bila dovoljno hrabra snimiti ovaj prilog su Dina Cvek, Kristina Oćićek i Tibor Marochini.


U prilogu o ekstremnim sportovima možete pogledati kako se naša ekipa provela među brejkerima, grafiterima, skejterima, bajkerima i ostalim zaljubljenicima u ekstremne aktivnosti. Prilog vam donose Doris Vučić i Ivan Granić.


Studentice 2. godine Kim Končar i Monika Injac donose vam mali uvid u predstavu “Kreket” u režiji Renea Medvešeka.  Predstava je nastala  po predlošku Damira Mameta, a već je odigrana u zagrebačkom teatru EXIT. U predstavi glume mladi glumci Luka Dragić, Mia Anočić – Valentić, Ivan Grčić te Adam Končić, koji potpisuje i glazbu, pod umjetničkim imemom Bebe Na Vole. Tim okupljen oko predstave spojen je od zagrebačkih i velikogoričkih umjetnika, čijim su dosadašnjim radom i umjetničkim izričajem, izrazito zadovoljni, kažu producenti oba kazališta.


Poznati hinduistički proljetni festval Holi, još poznat i kao “Festival boja” približit će vam Dubravka Glavina i Iva Butković. Kako ga slave u Indiji i zašto se zove “Festival boja” saznati možete u večerašnjem Alter Egu.

Večerašnje izdanje Alter Ega donose vam urednice Sanja Padjen i Martina Kolarić, a realizator je Mislav Šćukanec Rezniček.

Komentari

komentara


Više o