Već četiri godine popularne SHOWderice!

array(3) { [0]=> int(2251) [1]=> int(986) [2]=> int(2249) }


SHOWderica – studentski festival, slavi već četvrti rođendan, a studenti iz Udruga športske rekreacije podravskih studenata kao organizator ovog događanja i ove vam godine priprema odličan provod na Šoderici, popularnom jezeru nadomak Koprivnice.


Nakon uspješnog prošlogodišnjeg druženja, ovaj vas put očekuje još više zabave, odlični bendovi i dj-evi, ali i trash party, nezaobilazan dio festivala koji otvori prvi dan festivala i pripremi nas za odličan party u subotu.

 

Poznato je kako je SHOWderica svake godine sve bolja, što samim programom, tako i cjelokupnom organizacijom. Podravski studenti ni ove godine ništa ne prepuštaju slučaju, zasigurno vas očekuje odlična zabava na Podravskom moru.

Na Šoderici zabava počinje  21.7., a nastavlja se 22.7. Tradicionalno, prvi dan, plešete u ritmu trash glazbe, dok su za subotu predviđeni Mašinko, One step away, Me As Well, Myrak i Dyslm. Organizatori poručuju da će biti još odličnih izvođača, čija će imena otkriti do početka festivala.

Ako se baviš glazbom i DJ si u slobodno vrijeme, SHOWderica ti nudi odličnu ponudu. Napravi mix, oduševi suce i sviraj na SHOWderici i kreni svoju glazbenu avanturu.
Detalji o DJ contestu dostupni su na Facebook stranici.

https://www.facebook.com/events/416898728687682/

 

Osim dobre glazbe, SHOWderica je domaćin i brojnih sportskih događanja, kao što je odbojka na pijesku. Tako da je na vama, da i ove godine dođemo na Šotku i dobrom zabavom zaključimo 7. mjesec i ispitne rokove!

U prodaji su ulaznice za ovogodišnju Showdericu po odličnoj cijeni od 45kn za oba dana. Možete ih kupiti online, preko sustava Entrio.

 

 

Komentari

komentara