Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?

array(1) { [0]=> int(2252) }

Drugi dio proslave 3. rođendana Good Vibrationsa bit će u duhu rasprave, buvljaka i slušaonice.

U aktualnoj sezoni rock  program  Good Vibrations imat će jednom mjesečno izdanja koja neće bit koncertno obojena, ali će biti vezana uz glazbu i ono što promovira na mnoge druge načine od samih svojih početaka. Na završetku cjelotjedne proslave 3. rođendana Good Vibrationsa u srijedu, 14. 10., održat će se panel diskusija „Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?“, zatim mali glazbeni buvljak s nekoliko izlagača – Dirty Old Shop, Pitsome Merchandise, Croatia Records i Dallas Records, te stoner/alt rock/grunge slušaonicu s DJ Knežom i DJ Markanom. Početak je u 20h u Vintage Industrial Baru, a UPAD je BESPLATAN.

PANEL DISKUSIJA

Na premijernoj panel diskusiji programa Good Vibrations pod nazivom„Tko gasi glazbu u hrvatskim medijima?“ analizirat će se stanje u medijima koji su više ili manje vezani za glazbu. Je li važnija dobra pjesma ili dobar PR? Zašto je turbofolk sve popularniji iako ga nema u medijima? Može li danas svatko biti glazbeni novinar? Zašto u mainstream medijima nema mjesta za alternativnu glazbu? Na ova i druga bitna pitanja vezana uz temu odgovarat će panelisti:
Maja Lazić (Perun.hr)
Martina Validžić (HRT)
Krešimir Blažević (Muzika.hr)
Dubravko Jagatić (Nacional,HRT)
Mislav Miličević (Radio Student, SoundGuardian)
Moderator je Perica Štefan. Publika će po završetku dikusije također moći sudjelovati sa svojim pitanjima i komentarima.

GLAZBENI BUVLJAK

CD-i, ploče, majice, bedževi itd, itd. Za itekako povoljne cijene moći ćete nabaviti sve navedeno u sferi rock’n’rolla s naglaskom na alternativnu scenu koja se kroz ovaj program potiče i pokušava predstaviti u što boljem svjetlu. Očekujte zanimljive akcije, ponude, a i sudjelovanje navedenih aktera – Dirty Old Shopa, Pitsomea, Croatia Recordsa i Dallas Recordsa – u nagradnim igrama koje pripremamo i za ovu priliku!
Dirty Old Shop
https://www.facebook.com/DirtyOldEmpire
Pitsome Merchandising
https://www.facebook.com/pitsome.merch
Croatia Records
https://www.facebook.com/Croatiarecordsofficial
Dallas Records
https://www.facebook.com/DallasRecordsOfficialPage

SLUŠAONICA BY DJ KNEŽA & DJ MARKAN
Dakle, stoner, alt rock i grunge su jamstvo da dobre glazbe neće nedostajati. Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, Nirvana, Soundgarden, Green Day, Offspring, Kyuss, Clutch, Alice In Chains, Orange Goblin, Stoned Jesus, Primus, Oasis…momci imaju sve!

Fb event: https://www.facebook.com/events/774294009345637/

 

Komentari

komentaraViše o