TELEVIZIJA STUDENT U 2013/2014.

array(1) { [0]=> int(295) }

Glavni cilj u sljedećoj akademskoj godini je dodatno povezivanje s drugim smjerovima i animiranje zainteresiranih studenata politologije i ostalih smjerova novinarstva da iskoriste mogućnosti koje im pruža sudjelovanje u stvaranju TV Student.

 

EU IPA 2012

Projekt „Different approach to youth on the path to the EU – DAY“ (vrijednost  99.357 Eura) usmjeren je na osvještavanje uloge Europske unije među mladom populacijom, a također i na ulogu mladih koji mogu bitno promijeniti svoju poziciju u društvu, između ostaog i kroz institucije i projekte koje im nudi EU. U projektu u kojoj glavnu ulogu ima TV Student kao naprofitni medij kojeg proizvode mladi za mlade trebalo bi proizvoditi priloge i emisije koje govore o tome kako doći do projekta, kako ga voditi, pokazati najuspješnije primjere, te ih učiniti dostupnim najširoj populaciji kroz tv program, internetske stranice i društvene  mreže. U okviru projekta održati će se radionice u suradnji s partnerom u projektu Mrežom mladih Hrvatske. Na radionicama će aktivisti Mreže mladih upoznati studente s temama i mogućnostima unutar EU , a novinari, mentori, nastavnici TV Student upoznati će aktiviste Mreže mladih s proizvodnjom tv priloga. Drugi partner HRT pomoći će u kreiranju sadržaja te emitirati najuspješnije priloge u programu HTV-a.

Portal TV Student – prezentacija medijskih sadržaja Televizije Student internetom, video priloga uz kratke opise. Ovaj cilj podrazumijeva redizajn i poboljšanje stranice www.televizijastudent.com, kako bi ona funkcionirala kao servis informacija o studentskoj i akademskoj zajednici. Kako mladi ljudi kompjutore koriste znatno više od televizora, vjerujemo da ćemo ovakvom prezentacijom programskih sadržaja doprijeti do znatno šireg kruga publike.

Komentari

komentaraViše o