TECHNO OVERDOSE: ABOP, LILA CUBE, IKONAL, DUBOK b2b GARS

array(3) { [0]=> int(2251) [1]=> int(986) [2]=> int(2249) }


Ekipa iz Akc Attacka složila je jedan poseban rođendanski techno tulum na koji su pozvali svoje stare goste koji nisu jako dugo prodrmali klub do temelja. Očekuje vas ekskluzivan nastup najboljeg electro benda, dva moćna seta i jedan opaki b2b:

LILA CUBE // ABOP // IKONAL // DUBOK b2b GARS
20.5.2017. // 23.00h // 50 kn


U samom uvodu će vas zagrijati mlada Lila Cube koja je s technom započela relativno nedavno, no već je ostvarila nekoliko zapaženih nastupa na kojima je rasplesavala sve prisutne.

Potom će pozornicu zauzeti audio-vizualni projekt ABOP, tj. AFTER je BOLJI OD PARTYJA, jedini bend koji se drznuo svirati plesnu glazbu, lišenu vokalnih dionica uz čak dva bubnjara, glasan bas te gomilu semplova i sintisajzera.

Nakon live benda, ikonal će vas počastiti svojim dobro znanim DJ setom.

Za sam kraj jedan opaki b2b set: Dubok i Gars su nas tijekom godine nekoliko puta častili tvrdom selekcijom, a što spremaju sada ostaje na nama da poslušamo!

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu kluba po cijeni od 50,00 kn. Napomenut ćemo da je ulaz limitiran stoga nam pošaljite ime i prezime uz naziv programa na: klubattack@gmail.com ukoliko želite biti sigurni da Vas ulaznica čeka.

 

Komentari

komentara