Studenti obilježili dan borbe protiv korupcije

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) [2]=> int(2249) }

U srijedu, 9. prosinca studentska udruga eSTUDENT obilježila je Međunarodni dan borbe protiv korupcije projektom Bez veze nije bezveze. Cilj projekta bio je pokazati studentima da je za uspjeh dovoljan njihov rad i trud, a društveno neprihvatljive metode nisu im potrebne.

 

Od 8 sati ujutro članovi eSTUDENTa postavljali su preko 1.300 vezica na nekoliko frekventnih mjesta u gradu. Na Fakultetu elektrotehnike i računarstvu, Ekonomskom fakultetu i Studentskom centru, gladne studente dočekale su poruke u redovima u menzi, a one hrabre koji jure biciklom po ovoj hladnoći doza motivacije iznenadila je na volanu bicikla. Studenti u studentskom domu Lašćina svoje motivacijske poruke mogli su pronaći na vratima svojih soba.
Kako bi saznali što mlade motivira, u Studentskom centru potaknuli su studente da napišu što posebno žele napraviti danas i sutra, a sandwich man u centru grada upitao ih je bez čega ne mogu zamisliti svoj život ili dan. Na Ekonomskom fakultetu studenti su mogli napisati što najviše cijene kod ljudi i što su oduvijek htjeli napraviti.

Svi zainteresirani, svoje odgovore mogli su zapisivati na postavljenom post-it wallu, a ugodno je iznenadila činjenica da se preko 1.500 mladih uključilo i ostavilo svoje poruke.
Dan je završio uz prepunu Pivanu gdje su Tin Sedlar i Goran Vugrinec iz Studija smijeha nasmijali do suza sve okupljene, a Dino Petrić, prošlogodišnji natjecatelj Voicea do kraja večeri zabavljao je posjetitelje domaćim hitovima.

BVNB_9.12. (16 of 23)

 

 

Tekst i fotografije: eStudent

Komentari

komentara