Street show by Urbana mladež

array(2) { [0]=> int(2251) [1]=> int(986) }

Pozivamo sve građana da posjete street show event “Connection” 29.04. na Trgu bana Jelačića u 16:30 h. “Connection” street show će izvesti 34 mladih koji dolaze iz Španjolske, Poljske, Slovenije i Hrvatske. Prije samog eventa mladi će 8 dana zajedno pripremati event u Zagrebu pod okriljem Erasmus plus programa. Event će se sastojati od skupa svih vještina i talenata koji ovi mladi posjeduju poput plesne točke, akrobatike, breakdancea, sviranja, pjevanja, beatboxa, repanja itd. U slučaju lošeg vremena ili nepredvidljivih poteškoća, događanje ćemo preseliti u “Oktogon”, Ilica 5. Događanje će se održati na otvorenom te je potpuno besplatno za sve posjetitelje.

Od 23.04. do 30.04.2016. pod Erasmus plus programom razmjene mladih u Zagrebu, odviti će se 8 dana radionica pripreme street showa te u isto vrijeme neformalnog učenja mladih o organizaciji događanja (event management).Koordinator projekta je udruga Urbana mladež iz Zagreba, dok su partneri „On the ground“ udruga mladih iz Španjolske, Służewski Dom Kultury iz Poljske te udruga mladih iz Slovenije STARS. Projekt je financiran od Europske unije.

Više o samom projektu pratite na našem webu; www.urbanamladez.hr i FB stranici www.facebook.com/urbanamladez jer ćemo vas redovito izvještavati sa multimedijom te informacijama o projektu!

Komentari

komentara