ŠTO JE TELEVIZIJA BEZ BRKOVA #MOVEMBER

array(1) { [0]=> int(62) }

Kao i svake godine, vrijeme je da svi muškarci i oni koji se tako osjećaju puste brk. Naime, mjesec studeni u sebi nosi plemenit cilj, a to je da upozori na važnost borbe protiv raka prostate i testisa, ali i raznih duševnih bolesti od kojih svakodnevno pati muška populacija. Projekt je nastao prije petnaestak godina u Australiji te danas broji sudionike iz cijelog svijeta, ustrajnima u jednom cilju, što je podizanje svijesti oko ove teške bolesti. Samo ime pokreta “Movember” spoj je engleskih riječi za mjesec studeni “November” i “moustache” (brk).

Iako smo već hrabro zakoračili u mjesec studeni, još nije kasno da se uključite i sklonite svoje mašine za brijanje i preskočite odlazak k frizeru ovaj mjesec i na taj način se pridružite globalnom pokretu s plemenitim ciljem.

U nastavku donosimo par pravila kojih se morate držati ukoliko se odlučite na sudjelovanje u projektu.

1. IZAZOV MORATE ZAPOČETI OBRIJANI 

Iako je mjesec studeni već započeo, ovaj put ćemo vam progledati kroz prste i dopustiti vam mali odskok od tri dana. Važno je da izazov započnete obrijani, stoga nakon što završite sa čitanjem naših uputa. uputite se prema ogledalu, zgrabite vašu mašinu za brijanje i pripremite svoje lice za izazov!

2. UREĐIVANJE JE DOZVOLJENO, ALI BRIJANJE JE STROGO ZABRANJENO

Tijekom mjeseca dopušteno vam je uređivati svoj brk, ali nikako ga brijati!

3. IMAJTE NA UMU CILJ AKCIJE

Mnogi muškarci ovo će shvatiti kao priliku da napokon vide kako bi izgledali kada bi puštali bradu cijeli mjesec, ali temeljna svrha ovog projekta je podizanje svijesti o bolestima kojima je muška populacija svakodnevno zahvaćena. Iskoristite ovaj mjesec da se educirate i na taj način pomognete sebi, ali i drugima.

Komentari

komentara