Solidarnost, a ne zidovi!

array(1) { [0]=> int(62) }

Stranka ZA GRAD prikuplja pomoć za izbjeglice.

Zagreb, 21. rujna, 2015. – Stranka ZA GRAD uključuje se aktivno u prikupljanje pomoći za izbjeglice koje iz ratom i sukobima zahvaćenih bliskoistočnih područja pristižu u Hrvatsku organizacijom humanitarnog Društvenog dućana. Potrepštine će se prikupljati u narednom tjednu, od 21. do 25. rujna, na više različitih lokacija u Zagrebu te u uredu Stranke u Jurkovićevoj 17 radnim danom od 12h – 15h i od 16h – 19h.

Stranka ZA GRAD je i prošle godine, kada su regiju zadesile velike poplave, otvorila vrata svojeg ureda za prikupljanje pomoći unesrećenima i onima koji su ostali bez svojih domova. Članovi i volonteri Stranke svakodnevno su primali, pakirali i otpremali stvari i namirnice koje su neumorno donosili građanke i građani velikog srca.

Vođeni solidarnošću kao jednom od naših temeljnih vrijednosti, nismo mogli ignorirati nevolje ljudi iz područja zahvaćenih prošlogodišnjim poplavama, a nećemo ni sada kada se Europa suočava s ozbiljnom izbjegličkom krizom.

Pored suosjećanja koje u svima nama pobuđuje pogled na nepregledne kolone nesretnih izbjeglica koje prvenstveno čine ljudi, a tek onda pripadnici različitih nacija, kultura, jezika ili vjeroispovijesti, osjećamo i odgovornost. Odgovornost da u što većoj mjeri olakšamo njihov težak i dugotrajan put do željenog odredišta.

Više informacija na:

WEB: www.za-grad.com

Facebook: StrankaZaGrad

Komentari

komentara


Više o