Snow hakl – sportska inicijativa humanitarnog karaktera

array(2) { [0]=> int(986) [1]=> int(64) }

Snowhakl – košarkaški humanitarni turnir 3 na 3, u kojemu snage odmjeravaju ponajbolji sportaši Zagreba i okolice, ove će se godine održati po četvrti puta u Boćarsko domu. Riječ je o turniru koji svake godine u vrijeme blagdana okupi 15-tak najboljih košarkaških ekipa koje se bore za naslov najboljega u Snowhaklu, a cjelokupni iznos uplaćenih kotizacija daruje se siromašnim zagrebačkim obiteljima.

Tradicionalni humanitarni Snowhakl održat će se 14. siječnja 2017. godine od 11:00 sati u Boćarskom domu, Prisavlje 2, Zagreb

Već četiri godine Snowhakl dokazuje kako se košarka može nositi humanitarnu notu, a sport biti jedan od načina pomoći potrebitima.

“Svake godine Snowhakl turnir, kroz darovanje prikupljenih kotizacija, olakšava egzistenciju dijelu zagrebačkih obitelji, a u tom plemenitom duhu nastavljamo i u 2017. godini. Snowhakl kroz sportsko košarkaško druženje želi podsjetiti sve nas da humanitarni karakter ne smije biti zaboravljen niti u jednom trenutku u kojem djelujemo kroz društvene aktivnosti”, ističe Pero Markić, inicijator Snowhakl humanitarnog turnira.

Kontakt za prijave za Snowhakl: 098/ 186 22 43 ; snowhaklhr@gmail.com

Komentari

komentara