SMJER:TELEVIZIJA, MISIJA: EMISIJA

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) [2]=> int(6) }

Studenti treće godine koji su odabrali smjer televizijskog novinarstva u drugom su semestru tekuće akademske godine počeli sa snimanjem i realizacijom vlastitih emisija. Ta hrabra grupa tako iz tjedna u tjedan proizvodi čak tri različite emisije.

Studentska posla najmnogoljudnija su redakcija i emisija treće godine. Oni se bave svime što bi studentsku populaciju moglo i trebalo zanimati. Od studentskih domova do neobičnih aktivnosti i hobija. Posebno su zanimljive rubrike koje možete pronaći u toj emisiji, u njima uspoređujemo kako je bilo nekad i kako je sada, učimo studente malim tajnama velikih kuhara, a u posljednje vrijeme donosimo i vodič kroz Sveučilište za početnike.
Grad za mene, emisija je koja svakodnevno izlazi na ulice metropole kako bi nam ispričala nove i nepoznate priče. Nosevi u Martićevoj? Prvi smo ih našli. Zagrebačke vještice? Već smo snimili prilog. Život bez otpada? Otkrili smo kako ga živjeti. Motivirani i veseli, studenti iz ove redakcije otkrivaju nepoznatu stranu poznatog nam grada i pritom se odlično zabavljaju.
Za sportske entuzijaste, sveučilišni sport, neobične akrobacije i rekreaciju zadužena je Sportaža. U toj emisiji naši novinari budno prate sve što se događa u svijetu sporta i s radošću nam donose emisije i izvještaje sa sportskih terena ali i ulica Zagreba gdje redovito pronalaze teme za svoje sportske priče.
Iznimno smo ponosni na naše trećaše. Njihove emisije potražite u nastavku, a vijesti sa snimanja i realizacije potražite na našem Facebook-u i Instagram-u.

GRAD ZA MENE: https://vimeo.com/268745885

SPORTAŽA: https://vimeo.com/268582652

STUDENTSKA POSLA: https://vimeo.com/266313490

Komentari

komentaraViše o