Smijeh je bitan

Kada smo u lipnju 2012. prvi puta radili emisiju Alter Ego htjeli smo da bude drugačija, vesela i neuštogljena. U tome nam iz epizode u epizodu pomaže Studio smijeha.
Naše novinarke Marijana Bojić i Iva Beti prve su došle na ideju zašto između priloga ne bismo imali male skečeve s komičarima. Dok su ostale emisije svoj program činile zanimljivijim ubacivanjem kratkih anketi u program mi smo odlučili to učiniti stavljanjem šali stan up kominača na temu prethodnog priloga.

snimanje komičarke u Tkalči

U poslijednjoj emisiji nasmijala nas je Andrea Andrassy, voditeljica na radiju Hit FM i članica Studija smijeha.  Ovo joj nije bio prvi puta u Alter Egu, a osim nje svojih par sekundi komičarkosg prostora imao je i Goran Vugrince Goc. Andreu smo snimili u Tkalčićevoj ulici pokraj kipa Marije Jurić Zagorke gdje je imala skeč na temu loliti tj. djevojaka koje se oblače u slatke dječije haljinice.

Andrea se priprema za skeč

Šale o tradicionalnoj pogači koja se radi za pravoslavni Božić te o propadajućim videotekama snimili smo na Cvijetnome trgu. Skeč snimamo par puta jer svaki put izmijenimo kadar radeći time namjerni jump cut. Tako izmontiranog stvaljamo ga na kraj priloga jer smatramo da bi na početku ispalo kao da ismijavamo temu priloga, a ovako je samo šala.
U novoj 2013. nadamo se jednako dobroj i duhovitoj sutradnji sa Studijem kao što je bila u prethodnoj godini. Još jednom hvala svim komičarima!

Marija se isto voli snimati 🙂

Komentari

komentara


Više o