SC nije predao svu traženu dokumentaciju Studentskom zboru

array(2) { [0]=> int(64) [1]=> int(2249) }

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu danas je objavio dokument koji je Studentski centar predao na sastanku održanom u ponedjeljak, 18.1. Naime radi se o jednom od tri tražena dokumenta: „Analiza samoodrživosti projekta rekonstrukcije studentskih naselja Stjepan Radić i Cvjetno naselje u Zagrebu kroz analizu cijena smještaja“.

Predstavništvo Studentskog zbora prošli je tjedan u suradnji s domskim odborima i studentskim organizacijama zatražilo i ova dva dokumenta koja im nisu dostavljena:

  1. Troškovnike za djelatnost smještaja za 2012. g., 2013. g., i 2014. g.
  2. Izračun o dijelu zajedničkih troškova po pojedinom studentskom naselju uz pojašnjenje što se podrazumijeva pod zajedničkim troškovima za 2012. g., 2013. g., i 2014.g.

Studentski predstavnici su prvim uvidom u gore navedeni dokument uočili da su u navedenom dokumentu prikazani rashodi i potrebe za financiranje sektora smještaja Studentskog centra. Uočili su kako u navedenom dokumentu nedostaju prihodi poput legalnih ilegalaca (koji plaćaju 50% mjesečne stanarine) , prihodi od studenata koji dolaze na kraći period ( po cijeni od 73 kune po noći), prihodi od sportskih djelatnosti (teretane u domu), prihod od praonice rublja, prihodi od najma za gospodarske djelatnosti Studentskog centra (frizerski salon, kopiraona).

Pregledavanjem dobivene dokumentacije naišli su na dosta nelogičnosti te su se obratili stručnjacima  čije očitovanje očekuju kroz 24 sata. Nakon njihovog očitovanja,  javno će objaviti dobivene rezultate.

 

Izvor: sszg.hr

Komentari

komentara