Ri Rock Klinika – savjetovanje za bendove i glazbenike

array(3) { [0]=> int(2252) [1]=> int(986) [2]=> int(2249) }

Udruga Ri Rock poziva na radionicu za savjetovanje, korekciju, usmjeravanje i pomoć u radu s vlastitim bendom ili samostalnom karijerom glazbenika pod nazivom Ri Rock Klinika – Savjetovanje za bendove i glazbenike.

Dugo očekivana savjetodavna klinika je nova vrsta radionica u kojoj sudionici vode glavnu riječ postavljajući pitanja koja su glavna vodilja u rješavanju zajedničkog problema. Voditelji usmjeravaju sudionike, nude potrebne odgovore, traže načine kako bi pomogli te dijele znanje koje su skupili tijekom dugogodišnjeg rada u organizaciji događaja, bookiranjem te i sami djelujući u bendovima.

Zamišljena kao prva pomoć bendovima i glazbenicima pružit će prijeko potrebne odgovore, upoznati i udružiti istomišljenike te pokušati pitanjima svih sudionika obuhvatiti što veći broj problematike izravno djelujući na što veći broj zainteresiranih aktera glazbene scene na jednom mjestu u jedno vrijeme.

Razvitak: Ri Rock Klinika nudi velik opus znanja i vještina te je otvorena za razvitak i unaprjeđenje ako glazbenici pokažu interes svojim sudjelovanjem. Naime prvu Ri Rock Kliniku otvorit će i voditi izričito članovi Udruge Ri Rock no budući serijali bi se po potrebi razvijali s raznim gostovanjima poznatih organizatora i članova bendova te bitnih lica glazbeno alternativne scene. Također bi se za sudionike skupila potrebna dokumentacija i vodila radionica ispunjavanja iste pa čak i vodile posebne prezentacije ako se ukaže potreba za istima.

Radionice su također otvorene i za gostovanje u drugim mjestima šireći se i pomažući svima. Iz tog razloga pozivamo sve zainteresirane organizatore, voditelje, udruge i organizacije koje su zainteresirane za naše gostovanje da nam se jave na mail: udrugarirock@gmail.com

Voditelji Ri Rock Klinike:
Vinko Golembiowski – organizator događanja PR menadžer, bubnjar benda Uma Thurman, booking agent, dugogodišnji član Udruge Ri Rock, lokalna budala koja misli da će neš’ promijenit na sceni, metalac i tvrdoglavi gad poznat kao Kralj Zla Vanja Kauzlarić – Booking menadžer benda Krešo i Kisele Kiše, bivši menadžer benda Pasi, organizator događanja, voditelj radionica i koordinator prostora, vokal benda Officer Down, jedan od osnivača Udruge Ri Rock, borac s vjetrenjačama, bahati ska punker i mudri savjetnik.

Mjesto događanja: PALACH – koncertna prostorija
Datum i vrijeme: 24.03.2016. u 18h

Radionice su za polaznike besplatne!
Stojimo vam na raspolaganju!

Skupite pitanja na papir, zaletite se u Palach, saznajte odgovore, zapišite ih, primijenite i javite nam rezultate 😉

Komentari

komentara