Radionice stranih jezika: World in the city

array(1) { [0]=> int(64) }

”World in the city” je projekt koji se održava organizaciji studentske međunarodne udruge AIESEC. Projekt se već jednom  uspješno realizirao u Zagrebu na ljeto ove godine sa ”Polyglotte Instututom” kao partnerom te su ga zbog toga članovi AIESEC-a Zagreb odlučili ponoviti.

Projekt traje 5 tjedana, počinje dolaskim stranih praktikanata-volontera koji će učiti sve zainteresirane svoj jezik i kulturu. Mjesto održavanja tečajeva je I. Gimnazija Zagreb, Avenija Dubrovnik 36, 10010 Zagreb, a radionice će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom. Cijena jezika je 120 kuna te sudionici mogu izabrati jedan ili više jezika i željenu razinu. To mogu biti: početni, napredni ili konverzacijski tečajevi engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog, portugalskog i ruskog jezika. Sve tečajeve održavaju izvorni ili vrlo iskusni govornici sa različitih strana svijeta.

winc2

 

Prije početka tečajeva bila je postavljena anketa te su mnogi odgovorili da bi htjeli učiti upravo jezike i upravo ti jezici su stavljeni u ponudu. Kroz projekt “World in the City” AIESEC je stvorio sustavni obrazovni program prilagođen sudionicima svih dobnih skupina, ovisno o već stečenom predznanju stranog jezika.

Tijekom razdoblja od 5 tjedana, sudionici će imati priliku dobiti konkretno znanje i razviti svoje komunikacijske vještine kroz interaktivni rad sa stranim studentima volonterima. Kroz jezične radionice polaznici će dobiti priliku da uče o različitim kulturama, povećati samopouzdanje, postati svjesniji sebe i društva, te postati konkurentniji na tržištu rada. Projekt će početi 18.01.2016. godine, a svi strani praktikanati volonteri će biti pripremljeni od strane profesora stranih jezika i imati sve materijale potrebe sudionicima za učenje odabranog jezika. Na početku i na kraju tečajeva sudionici dobivaju anketu kako bi ocjenili zadovoljstvo tečajem, praktikantom, materijalima i samim iskustvom. Svi zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti na linku: http://bit.ly/WorldintheCity

 

Tekst i fotografije: AIESEC

Komentari

komentara