Quasarr promovira novi album u Vintageu!

array(3) { [0]=> int(2252) [1]=> int(986) [2]=> int(2249) }

Nakon više od godine dana, Quasarr će održati prvu klupsku svirku u Zagrebu. Mjesto radnje je ponovo Vintage Industrial Bar, a povod službena promocija novog albuma „Sjene“ koja će se dogoditi u četvrtak, 25. veljače! Prije Quasarra publici će se predstaviti mladi zagrebački noise pop bend Orvel, koji je nedavno izdao veoma zapažen i hvaljen album “Dani”. Karte u pretprodaji po cijeni od 35 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a ako ih ostane na ulazu će koštati 45 kuna.

QUASARR je electro pop/rock bend iz Rijeke nastao početkom 2000. godine. Do sada su izdali dva hvaljena albuma, „Quasarr“ iz 2007. i „Propaganda“ iz 2010. godine. Nominaciju za Porina za najbolji album alternativne glazbe bend je zaslužio 2008. za svoj album prvijenac, dok je 2014. godine osvojen Porin za najbolju vokalnu suradnju, koju su ostvarili u skladbi “Ljubav” s Josipom Lisac. Bend će ovom prilikom predstaviti stvari s novog izdanja „Sjene“, a odsvirati će dakako i najbolje i najpoznatije pjesme s prva dva albuma. Članovi Quasarra su: Filip Frank – gitara,orkestracije, programiranje Boris Štok – vokal, tekstovi Hrvoje Šćulac – klavijature, programiranje Sergej Hofman – bas Dino Šimonović – bubanj Jelena Janković – back vokal.

Facebook: https://www.facebook.com/quasarrofficial

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0M-l-7xbFXQ

 

ORVEL je noise-pop grupa iz Zagreba koja promovira svježe izdani debut album “Dani”. Orvel gradi atmosferu slojevima sintisajzera, atmosferičnim gitarskim i vokalnim dionicama uz različite pristupe ritam sekciji, od minimalističkih beatova proizašlih iz programiranih ritam mašina do kompleksnijih aranžmana akustičnih bubnjeva uz čvrsti i melodični bas.  Po svojoj postavi modularni, uz razne goste na albumu, grupa s promjenjivim postavama i koncertno prati isti koncept. U Vintagu će u novom proširenom izdanju predstaviti kratak presjek pjesama s prvijenca uz novi nadolazeći materijal.

Facebook: https://www.facebook.com/Orvel-504492129672539/

Soundcloud: https://soundcloud.com/orvel

Facebook event: https://www.facebook.com/events/465865610286706/

Partneri: Radio Student Perun.hr Sound Report CMC – Croatian Music Channel Ars kopija Nocturne magazin Ziher.hr Metal Jacket Magazine Portal X-ica.com Studentski.hr Terapija.net SoundGuardian Portal

Komentari

komentara


Više o