Putuj, uči i vrati se kući!

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(2249) }

Informiraj se o svojim mogućnostima za mobilnost u Europi, pokaži što si naučio i osvoji super nagrade!

Je li i tvoja novogodišnja odluka više putovati, naučiti nešto novo i započeti avanturu koja će obilježiti godinu pred tobom? Uz nešto znanja i malo sreće, Eurodesk ti može pomoći da ostvariš svoje želje! Eurodesk mreža pruža ti informacije o europskim mogućnostima, programima mobilnosti, natječajima, mogućnostima za aktivno uključivanje u društvo te drugim korisnim i zanimljivim temama za mlade. Informiraj se i osvoji neku od super nagrada – InterRail karte za putovanje vlakom u Europi (jedan mjesec, 15 dana ili 5 dana), IYTC kartice za ostvarivanje brojnih popusta (aviokarte, ulaznice, hosteli…), knjige s tematikom putovanja našeg poznatog mladog pustolovca Davora Rostuhara.

Kako do nagrada?

Riješi kviz o programu Erasmus+ i mogućnostima za mlade – pitanja će ti pomoći da dođeš do vrlo korisnih informacija, a nadamo se da će te i inspirirati da se uključiš u neku od aktivnosti! Nagradni natječaj otvoren je za mlade do 30 godina i traje do 20.12. Nagrade najsretnijima stižu taman pod bor!

Bonus zadatak za kreativce – ti smisli slogan o mobilnosti mladih, a mi ćemo naći kreativne načine da ga iskoristimo. Naravno, autorima najboljih slogana slijedi i bonus nagrada!
Gdje se informirati?

– Novi Kutak za mlade na stranici Agencije za mobilnost i programe EU
– Europski portal za mlade
Baza mogućnosti za volontiranje na Europskom portalu za mlade
Platforma Erasmus+ projektnih rezultata

Facebook event: https://www.facebook.com/events/157843154571501/

Tekst i fotografija: Eurodesk

Komentari

komentara