“Psihofest”

array(2) { [0]=> int(64) [1]=> int(2249) }

Novi trend Sveučilišta u Zagrebu jest održavanje manifestacija na kojima svoje studije kroz zanimljive radionice i predavanja približavaju široj javnosti. Tako je Filozofski fakultet održao svoj treći “Psihofest” na kojemu je prisustvovala i Televizija Student te saznala čime se točno psiholozi bave i mogu li oni stvarno “čitati misli” običnim ljudima.

Zainteresirani građani mogli su saznati ponešto o sebi na predavanjima poput “Vrijedi li biti savršen?”, ili dobiti kratku korisnu lekciju na radionici “Komunikacija u radnom okruženju” i još mnogo toga. Niti najmlađim posjetiteljima nije bilo dosadno jer su u mnogim radionicama mogli i sami sudjelovati poput one “Kad si spretan lupi dlanom ti od dlan”, gdje su mogli otkriti svoje psihomotorne sposobnosti.

Ukoliko želite saznati kako to izgleda kada vam povezivanje stvari testiraju pomoću gumenih bombona ili  pogledati vizualnu varku kroz objektiv naše kamere potražite uskoro prilog na našim stranicama ili pričekajte idući “Psihofest” koji će se održati za dvije godine.

 

fotografija 2

Autor: Eta Šunde

Komentari

komentara