Proslavi i ti svoj dokumentarac prijavom na STIFF

array(3) { [0]=> int(986) [1]=> int(64) [2]=> int(2266) }

Student International Film Festival ove je godine objavio još jedan predrok za prijavu filmova. Kako i sami navode, ovo je izvrstan način za promociju filma i filmske industrije u Hrvatskoj, ali i poticanje kreativne razmjene ideja, međunarodne suradnje i dobre zabave. Svi studenti koji žele prijaviti svoj rad to mogu učiniti ukoliko imaju originalan rad snimljen nakon 1. siječnja 2014. godine.

Kako je glavni fokus ove godine na dokumenatarnim filmovima, objavljen je dodatan predrok prijave koji traje do 20. ožujka 2016. Fiktivni, animirani i dokumentarni filmovi do 60 minuta bit će razmotreni za finale te ih ove godine neće nagrađivati samo suci, već će i publika nagraditi jedan film po svom izboru. Osim toga, posebno će se spomenuti  svih imena studenata u područjima režiranja, snimanja, glume, scenarija, kinematografije, montaže, zvuka i snimanja/montiranja glazbe.

Da bi se film razmotrio za STIFF, materijal mora biti na engleskom jeziku ili sadržavati engleske podnaslove. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na stranici FilmFreeway, a prijavljeni sadržaj mora biti zaštićen lozinkom i nedostupno na javnom online streamu.

Festival će se održati u Rijeci od 13. do 16. listopada 2016. Za više informacija posjetite službenu stranicu te pratite Facebook iliTwitter profile festivala.

Komentari

komentara