Prijavi se za studij u Danskoj

array(3) { [0]=> int(986) [1]=> int(64) [2]=> int(2266) }

Trenutno se u svijetu čak 5 milijuna studenata školuje izvan svoje zemlje, a mnogi od njih biraju upravo malu skandinavsku zemlju poznatu po izvrsnosti i iznimno naprednom obrazovnom sustavu. Želite li saznati zašto, zakoračite i Vi u svijet školovanja u inozemstvu!

Danska i ove godine otvora vrata mladima iz Hrvatske i nudi mogućnost besplatnog studija bez dobnog ograničenja. Da, dobro ste pročitali, studij u Danskoj je besplatan, a prijave traju do 15. 3. 2016. godine.

Zašto studirati u Danskoj? Osim besplatnog studiranja, možete odabrati preko 500 različitih studijskih programa na engleskom jeziku. Visokoškolsko obrazovanje u Danskoj objedinjuje tradicionalna predavanja i vježbe radom na individulanim projektima, debatiranjem, rješavanjem problema, učenjem iz konkretnih poslovnih primjera i stručnom praksom. Kao takvo, obrazovanje u Danskoj potiče kreativnost, inovativnost, analitičnost i kritičko razmišljanje. Uz diplomu preddiplomskog studija svaki student će imati barem 6 mjeseci radnog iskustva u struci koje će steći u tvrtkama u Danskoj, Europskoj Uniji ili šire, a u pronalasku prakse pomaže mu i fakultet.

Uz studij u Danskoj možete i raditi, a minimalna satnica je oko 100 kuna. Ukoliko redovito studirate i radite tijekom cijele godine 40 do 60 sati mjesečno, imate pravo na državnu potporu u iznosu od oko 5.000 kn mjesečno. Drugim riječima, osim besplatnog studiranja, u Danskoj možete zaraditi desetak tisuća kuna mjesečno za svoje troškove. Za sve koji se žele zaposliti u Danskoj nakon diplome neophodno je da nauče danski jezik, a svim stranim studentima dostupni su besplatni tečajevi danskog. BHV Education je prva hrvatska organizacija na području školovanja u inozemstvu, koja već 22 godine upućuje mlade iz cijele regije na različite obrazovne programe u Europu, SAD, Kanadu i Australiju. Unazad 4 godine, od pridruživanja Hrvatske Europskoj uniji, savjetovali smo i upisali preko 100 polaznika iz svih dijelova Hrvatske na različite studijske programe u Danskoj. Najveći interes Hrvati su pokazali za programima vezanima za informacijske tehnologije, različite vrte inženjeringa, energetike, biznisa, turizma, dizajna i arhitekture. Naši polaznici mogu izabrati između 8 fakulteta koji su locirani u svim dijelovima Danske. U sklopu savjetovanja pripremamo i prevodimo cjelokupnu dokumentaciju, obavljamo operativni dio prije odlaska i međusobno povezujemo polaznike.

Svake godine bilježimo sve veći broj polaznika, a na pitanje zašto ih privlači Danska studenti najčešće odgovaraju da im se sviđa odnos između profesora i studenata, praktičan rad u sklopu samog studija i život sa studentima iz cijelog svijeta. Odlazak na studij u inozemstvo baš kao bilo koje drugo putovanje, inspirirat će vas da vidite stvari na novi način. Pozivamo vas da studirate u Danskoj i ostvarite izvrsne temelje za vašu buduću karijeru.

Za više informacija posjetite www.bhvedu.com.

Komentari

komentara