PR ARENA – ZNANJEM DO USPJEHA

array(3) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) [2]=> int(2249) }

U subotu, 7.11.2015., u prostorijama Banja Luka Collega održat će se peta po redu PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference. Cilj ovog događaja je kroz primjere iz prakse pružiti studentima nova znanja kako bi bili konkurentniji na tržištu rada, ali i kako bi razumijeli važnost, ulogu i misiju odnosa s javnošću.

 

Ovogodišnja PR ARENA će ugostiti vodeće praktičare s područja odnosa s javnošću iz regije kao što su: Snježana Bahtijari – Ericsson Nikola Tesla, Hrvatska, Milica Stojaković – M:tel BiH, Vladimir Čeh, Dijana Tepšić – Centar za ravnopravnost i jednakost spolova Vlade RS, Bosna i Hercegovina te Igor Todorovac – Hayat TV, BiH.

Kao poseban gost predavanje će održati i dopredsjednik kordinacijskog odbora Svjetskog komunikacijskog foruma u Davosu, dr. Gabor Hegyi.

Cijena kotizacije ovog edukativnog događaja je 30 KM. U toj cijeni su uključena sva predavanja, panel diskusija, ručak i certifikat koji će svi polaznici dobiti na završetku konferencije.

” Počašćeni smo što je organizator PR Arene odabrao upravo Banja Luka College kao mjesto održavanja ovogodišnje studentske konferencije za odnose s javnošću. Drago nam  je što kolege iz struke prepoznaju važnost organizacije raznih programa koji omogućavaju studentima edukaciju na temelju stvarnih primjera iz prakse. Izvrsna je to prigoda za sve studente, ali i za profesore, ne samo za učenje, već i za ostvarivanje novih kontakata” izjavio je g. Mladen Mirosavljević s Banja Luka Collega.

Ovom događaju potporu pruža i grad Banja Luka.

 

PR-Arena-banner-815x380-banja-luka-BLC

 

Tekst i fotografije: PR ARENA

Komentari

komentara


Više o