Poziv na konferenciju “Mladi i mediji”

array(2) { [0]=> int(62) [1]=> int(64) }

Neki od stručnjaka koji će na konferenciji održati predavanja jesu Boris Postnikov iz Službe za javnu komunikaciju Ministarstva kulture, dr. sc. Vlasta Ilišin iz Instituta za društvena istraživanja, dr. sc. Igor Kanižaj s Fakulteta političkih znanosti, Filip Gospodnetić iz Foruma za slobodu odgoja i drugi stručnjaci iz područja komunikacija.

Na konferenciji će se predstaviti i rezultati istraživanja „Mladi i mediji“ u kojem je sudjelovalo 11 zemalja iz regije, a posebno će se promotriti rezultati istraživanja iz Hrvatske.  U istraživanju je sudjelovalo preko 4000 mladih osoba te niz organizacija mladih, medijskih organizacija te predstavnika medija. Nakon jutarnjeg dijela konferencije, u popodnevnom dijelu mladi i stručnjaci koji rade s mladima moći će sudjelovati na radionicama s tematikom medija i komunikacije.

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno se prijaviti putem prijavnice dostupne na linkua detaljniji raspored događanja moguće je pronaći na internetskim stranicama Foruma za slobodu odgoja. (www.fso.hr).

Konferencija se će se održati u prostorima zagrebačkog Sveučilšta (Ulica kralja Zvonimira 8) od 9:30 – 17 sati.

Ovaj događaj organizira se u sklopu projekta „South East Europe Youth and Media Initiative“, kojeg financira Fondacija Otvoreno društvo.

Tekst: Filip Han

Komentari

komentaraViše o