Počinju prijave za ovogodišnji Star film fest

array(3) { [0]=> int(986) [1]=> int(64) [2]=> int(2249) }

Kino klub Sisak vas poziva da postanete jedna od glavnih zvijezda medijskog pokroviteljstva Star film fest­a​. Festival će se održati od 01. do ­03. rujna 2016. godine na više ambijentalnih i pitoresknih lokacija u gradu Sisku, a njegovo otvaranje održat će se u sisačkom Starom gradu.

Star film fest je, kako i samo ime kaže, filmski festival čije se filmske projekcije odvijaju na otvorenom, ispod nebeskog svoda. Predstavlja okupljalište mladih iz Siska i Sisačko – moslavačke županije, Hrvatske i svijeta. Jasno, jednostavno, ljupko i ozbiljno daje mladim, talentiranim umjetnicima šansu da svoje filmove, umjetničke uratke pokažu javnosti. Star film fest kao publiku, cilja prvenstveno na mlade umjetnike, od osamnaeste do trideset i pete godine.

Cilj festivala je predstaviti i projicirati impozantne, kvalitetne te zanimljive filmove. Filmske kategorije koje će biti na Star film festu su dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski, one take i animirani filmovi. Najveća posebnost festivala ove godine je i nagrada za film socijalne tematike. U sklopu festivala bit će organizirane filmske radionice, odlasci u galerije i muzeje te okrugli stolovi i tribine bliskih i privlačnih tematika.

Više informacija možete naći na web stranici festivala: www.sfilmfest.com.

Komentari

komentara