Plenum Filozofskog fakulteta

array(3) { [0]=> int(986) [1]=> int(64) [2]=> int(2249) }

Filozofski fakultet u Zagrebu održava plenum u srijedu, 06.04., s početkom u 20 sati u dvorani D7.
Svi koji su prisustvovali posljednjoj tribini o spajanju Filozofskog i Katoličko-bogoslovnog fakulteta sada se mogu pridružiti i ovoj akciji, a i svi ostali su pozvani i dobrodošli!

Dnevni red sastoji se od sljedećih točaka:
1. Ugovor o integraciji FF-a i KBF-a
2. Smjena prodekanice za znanost i međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Branke Galić
3. Podrška studentskom pokretu u Beogradu u borbi protiv komercijalizacije obrazovanja
4. Sazivanje radnih grupa
5. Razno

Za one koji su manje upoznati s pojmom plenuma, radi se o otvorenom skupu kojemu mogu pristupiti svi zainteresirani koji imaju zajednički problem ili trebaju donijeti zajedničku odluku. U plenumu svi imaju jednako pravo sudjelovanja u raspravi, donošenja odluka i izvršavanja tih odluka. Ravnopravnost sudionika plenuma odnosi se i na „tehničko osoblje“ plenuma: ljude koji će pripremiti plenum (oglasiti da se održava, rezervirati mjesto na kojem će se održati, priskrbiti opremu za održavanje itd.), ljude koji će se brinuti o raspravi za vrijeme samoga plenuma (moderirati raspravu, pratiti red javljanja, davati i po potrebi oduzimati riječ, predstavljati točke dnevnog reda, čitati obavijesti, itd.) te ljude koji će se pobrinuti da se odluke donesene na plenumu provedu.

Svi koji nisu bili na prethodnoj tribini mogu provjeriti što su propustili u našem prilogu iz emisije Akademska četvrt.

Više informacija o događaju i samom pojmu plenuma pronađite na službenom Facebook događaju: https://www.facebook.com/events/1695861844017057/

Komentari

komentara